Política de privacitat i avis legal

INFORMACIÓ GENERAL

Donant compliment de l’obligació imposada per l’article 10 de la Llei 34/2002 Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que el titular d’aquesta pàgina arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client del web https://www.barnapsico.com es Santiago Luque Dalmau amb CIF : 46225388-B y domicilio fiscal y social en Montnegre 18-24, Barcelona. Comptant amb la següent adreça de correu electrònic per a contactar amb Barnapsico: info@barnapsico.com

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL SEGONS EL RGPD

Santiago Luque Dalmau, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: https://www.barnapsico.com, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuari/usuàrias dels serveis de Santiago Luque Dalmau

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Santiago Luque Dalmau

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries, amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

Santiago Luque Dalmau adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests, i derogant l’antiga LOPD, la nova Llei orgànica 3/2018, de 5 desembre, de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).

L’usuari/usuària o usuària podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari/usuària/a a través d’email a: info@barnapsico.com o a l’adreça: C/ Montnegre, 18, Esc. B, Entl, 1a, C.P. 08029 – Barcelona (Barcelona).

L’usuari/usuària manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a Santiago Luque Dalmau

Finalitat del tractament de les dades personals: Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

En Santiago Luque Dalmau, tractarem les teves dades personals recaptades a través del Lloc web: https://www.barnapsico.com/, amb les següents finalitats:

  1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de https://www.barnapsico.com/, per a mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en https://www.barnapsico.com/.
  3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de https://www.barnapsico.com/ i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça anteriorment indicada.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant temps es conserven les dades personals recaptades? 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de Santiago Luque Dalmau, els termes i les condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de manera prèvia a una eventual contractació.
  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Santiago Luque Dalmau, excepte obligació legal.

Com a encarregats de tractament, tenim contractats als proveïdors de serveis, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:

Dades recopilades per usuari/usuàries dels serveis

En els casos en què l’usuari/usuària inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, Santiago Luque Dalmau no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari/usuària del RGPD.

Retenció de dades en conformitat a la LSSI

Santiago Luque Dalmau informa que, com a prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut del que s’estableix en la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per a identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d’aquestes dades no afecta al secret de les comunicacions i només podran ser utilitzats en el marc d’una recerca criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a la disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que així els requereixi. La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut al que es disposa en la normativa sobre protecció de dades personals.

Drets propietat intel·lectual https://www.barnapsico.com/

Santiago Luque Dalmau és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, «know-how» i quants altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web i els serveis oferts en aquest, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del programari

L’usuari/usuària ha de respectar els programes de tercers llocs a la seva disposició per Santiago Luque Dalmau, encara sent gratuïts i/o de disposició pública.

Santiago Luque Dalmau disposa dels drets d’explotació i propietat intel·lectual necessaris del programari.

L’usuari/usuària no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el programari necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada d’aquests.

Per a tota actuació que excedeixi del compliment del contracte, l’usuari/usuària necessitarà autorització per escrit per part de Santiago Luque Dalmau, quedant prohibit a l’usuari/usuària accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de Santiago Luque Dalmau, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per part seva.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per Santiago Luque Dalmau i, en particular de:

  1. La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
  2. La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de Santiago Luque Dalmau, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
  3. Els cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
  4. La recollida i/o utilització de dades personals d’altres usuari/usuàrias sense el seu consentiment exprés o contravenint el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests.
  5. La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.

L’usuari/usuària té tota la responsabilitat sobre el contingut del seu web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d’hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors.

L’usuari/usuària és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei online, comerç electrònic, drets d’autor, manteniment de l’ordre públic, així com principis universals d’ús d’Internet.

L’usuari/usuària indemnitzarà a Santiago Luque Dalmau per les despeses que generés la imputació de Santiago Luque Dalmau en alguna causa la responsabilitat de la qual fos atribuïble a l’usuari/usuària, inclosos honoraris i despeses de defensa jurídica, fins i tot en el cas d’una decisió judicial no definitiva.

Protecció de la informació allotjada

Santiago Luque Dalmau realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats en els seus servidors, no obstant això no es responsabilitza de la pèrdua o l’esborrat accidental de les dades per part dels usuari/usuàries. D’igual manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuari/usuàries, ja que les citades dades podrien haver estat suprimits i/o modificats durant el període del temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de còpia de seguretat, no inclouen la reposició dels continguts conservats en les còpies de seguretat realitzades per Santiago Luque Dalmau, quan aquesta pèrdua sigui imputable a l’usuari/usuària; en aquest cas, es determinarà una tarifa concorde a la complexitat i volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l’usuari/usuària.

La reposició de dades esborrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a Santiago Luque Dalmau.

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. Santiago Luque Dalmau no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris d’aquestes.

En el cas d’usuari/usuàries amb els quals existeixi una relació contractual prèvia, Santiago Luque Dalmau sí que està autoritzat a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Santiago Luque Dalmau que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l’usuari/usuària, després d’acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client.